Ingrediente: 3 dovlecei medii 1 cană de sos de roșii 1 cană de brânză mozzarella rasă 2 linguri ulei de măsline Ierburi proaspete (busuioc, oregano), tocate Sare și piper după gust Atacuri armate la Atlanta. Un bărbat a tras şi a rănit trei persoane, într-o zonă de restaurante, un om a fost împușcat mortal într-un autobuz Recomandări Atacuri armate la Atlanta. Un bărbat a tras şi a rănit trei persoane, într-o zonă de restaurante, un om a fost împușcat mortal într-un autobuz Mod de preparare: Tăiați dovleceii în felii subțiri. Încălziți cuptorul la 180°C. Într-o tavă unsă cu ulei, așezați un strat subțire de sos de roșii. Așezați un strat de felii de dovlecel peste sosul de roșii. Presărați brânza mozzarella rasă și ierburile tocate peste dovlecei. Repetați straturile până ce toți dovleceii sunt utilizați. Stropiți cu ulei de măsline, sare și piper. Coaceți în cuptor timp de aproximativ 25-30 de minute, până când dovleceii sunt moi și brânza s-a topit și a devenit aurie.